Workshops & Klasser

The Joy of Dance – 5Rhythms®

I mitten på mars startar den här härliga kursen på 5 ggr där du har möjlighet att komma ner i kroppen och få tillgång till mer energi och glädje. Ett tillfälle för dig som längtar efter att komma ut ur vinterdvalan och sakta börja väcka liv i kroppen med sköna rörelser i din takt. Att dansa regelbundet en gång i veckan har en stor positiv effekt på både kropp, ”mind” och själ. Vi skapar en fin sammanhållning i gruppen där du kan slappna av, få tid att lyssna in din kropp och där du får en djupare förståelse för de 5Rytmerna och dina egna rörelser.

 
START: tisdag 19/3-23/4, 2024 (ingen dans den 9/4)
TID: 18:30-20:00
ADRESS: Prästgatan 27, Varberg

Early bird: 1 125 kr när du bokar och betalar senast den 7/3-24, efter det 1 250 kr.
Anmälan: maila till samt swisha betalningen 0708-223459. Anmälan är bindande, ingen återbetalning vid eventuell avbokning, den går heller ej att skjuta upp kursen men du kan ge din biljett till någon annan om du inte kan komma.

ATT TA MED SIG & LITE INFO
Mjuka kläder att röra sig i
Vattenflaska
Vi dansar barfota

Read more about 5Rhythms

TRUST a 5Rhythms® Workshop 9-11 August Varberg

Under den här helgen kommer vi att utforska tilliten till oss själva på ett djupare plan. Vi lever i en hektisk värld och det är lätt att tappa bort sig själv och kontakten med oss själva vilket kan få stora konsekvenser på vårt liv.

Kanske är det nån del av vårt liv som inte riktigt flyter på, på det sätt som vi skulle vilja och vi gör allt för att uppfylla alla andras förväntningar men känner oss pressade och blir bara mer och mer stressade. Alla har vi våra triggers men om vi inte vet varför vi reagerar som vi gör så går vi på autopilot och vi mår bara sämre och blir tröttare. Det kanske har gått så långt att vi blivit helt identifierade med ett speciellt beteende eller ännu värre, att vi lever i total förnekelse till våra behov och känslor och kanske blivit okänsliga och bara kör på. Allt det här visar sig i våra relationer, i vår relation med vår kropp, i vår kreativitet och på vår energinivå. Även om vårt liv ser helt perfekt ut på utsidan.

Under den här workshopen kommer vi att titta på vilka strategier vi använder oss av i vårt dagliga liv för att slippa känna oss obekväma. Vi kommer använda oss av dans, energiarbete, undervisning om strategier och hur vi kompenserar, övningar, meditationer och sharings.

Vi kommer få en djupare förståelse för hur det påverkar oss och vad vi kan göra för att ta hand om oss själva bättre och börja lyssna på våra egna behov. När vi börjar bli mer medvetna om våra beteenden kan en förändring ske på insidan.

Vi kommer hålla till i en fantastiskt vacker lokal på Kulturskolan i Varberg 800 meter till hav och klippor. Det kommer finnas tid till bad, promenader vid havet, surf o SUP för den som vill eller strosa på stränderna och njuta av magiska solnedgångar. Det finns gott om restauranger både på stranden med havsutsikt och ett stort utbud av restauranger inne i centrum i Varberg. Det blir en helhetsupplevelse på många plan.

BOENDE

Det finns många olika typer av boenden och välja på i Varberg allt ifrån hotell, bed & breakfast, vandrarhem, campingplatser med möjlighet att både hyra fräscha lägenheter, hus och tälta, till att hyra rum. Se till och boka i god tid då det är många som semestrar i Varberg.

DATUM: 9-11 AUGUSTI 2024

FREDAG: 17:00-19:30

LÖRDAG: 10-18
SÖNDAG: 10-18

ADRESS: Kulturskolan, Greve Jakobsväg 6, Varberg

ANMÄLAN & BETALNING:
2 400 kr early bird vid anmälan och betalning senast den 5 juli 2024, 2 700 kr efter det. Maila din anmälan till mig: och swisha betalningen till 0708-223459

AVBOKNINGSPOLICY:

  • Vid avbokning fram till 30 dagar innan kursstart återbetalas allt utom bokningsavgiften.
  • Vid avbokning 30 dagar innan kursstart återbetalas 75% av kurspriset.
  • Vi avbokning 14-8 dagar innan kursstart återbetalas 50% av kurspriset.
  • Vid avbokning från 7 dagen innan kursstart ingen återbetalning.
  • Du har möjlighet att ge bort eller sälja din plats till någon annan.Subscribe

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.